Ingrediënten
200 g pinda’s
3 teentjes knoflook
verse gember
3 eetl. sojasaus
100 ml kokosmelk
3 eetl. rietsuiker
1 eetl. tomatenpuree
1 Bak de pinda’s in de pan. Doe ze samen met de knoflook en de gember in de keukenmachine. Maal alles fijn.
2 Voeg de sojasaus, kokosmelk, rietsuiker en tomatenpuree toe en verwarm alles op een zacht vuurtje.
3 Serveer bij de gegrilde groentespiesjes
200 g pinda’s
3 teentjes knoflook
verse gember
3 eetl. sojasaus
100 ml kokosmelk
3 eetl. rietsuiker
1 eetl. tomatenpuree
1 Bak de pinda’s in de pan. Doe ze samen met de knoflook en de gember in de keukenmachine. Maal alles fijn.
2 Voeg de sojasaus, kokosmelk, rietsuiker en tomatenpuree toe en verwarm alles op een zacht vuurtje.
3 Serveer bij de gegrilde groentespiesjes
wat is dit een heerlijke satesaus als je hem met wat pit wilt zo als wij. Dan is het goed om er sambal naar smaak aan toe tevoegen.
BeantwoordenVerwijderenEindelijk heb ik de lekkerste pindasaus gevonden, dank je wel (ik heb nog wat gefruite uitjes en zoete ketjap meegeroerd), groet, Tjitske
BeantwoordenVerwijderenIk weet niet wat ik verkeerd heb gedaan maar het is een hele dikke massa geworden,iemand nog tips??
BeantwoordenVerwijderen