Ingrediënten
300 g penne
3 eetl. pijnboompitten
2 eetl. olijfolie
20 blaadjes basilicum
6 gedroogde tomaten
½ theel. zeezout
peper uit de molen
1 1/2 dl melk
2 eieren
50 g grof geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
1 Kook de penne gaar. Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes
2 Doe de gekookte penne en de gedroogde tomaten met alle overige ingrediënten (behalve de kaas) in een pan. Verwarm de saus al roerend tot deze dik is geworden. Zorg ervoor dat de eieren geen omelet worden.
3 Verdeel het pastakliekje over de borden en strooi er grof geraspte kaas over.
300 g penne
3 eetl. pijnboompitten
2 eetl. olijfolie
20 blaadjes basilicum
6 gedroogde tomaten
½ theel. zeezout
peper uit de molen
1 1/2 dl melk
2 eieren
50 g grof geraspte Parmezaanse kaas
Bereiding
1 Kook de penne gaar. Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes
2 Doe de gekookte penne en de gedroogde tomaten met alle overige ingrediënten (behalve de kaas) in een pan. Verwarm de saus al roerend tot deze dik is geworden. Zorg ervoor dat de eieren geen omelet worden.
3 Verdeel het pastakliekje over de borden en strooi er grof geraspte kaas over.
boeng switi!
BeantwoordenVerwijderen