woensdag 18 maart 2009

Garnalen rijst met mango chutney

300 gram Rijst
2 Knoflook
2 theelepels Kerrie poeder
400 gram gepelde garnalen (gamba’s)
6 dl kippenbouillon
2 mango
1 rode peper
sap van 2 limoenen
3 el suiker
10 takken koriander

Rijst bakken in olie, knoflook, kerriepoeder, en garnalen toevoegen.
Afblussen met kippenbouillon. Met deksel op de pan min.. laten garen.
Mango in stukken snijden en bakken, gehakte rode peper, limoensap (over van maandag) suiker toevoegen en met deksel laten sudderen.
koriander uit de vriezer erbij.
Serveren rijst op bord mango salsa erop.

7 opmerkingen:

  1. Dit voor een ieder aan te raden die ook is verslaafd is aan koriander zoals ik echt goddelijk

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. hey hey, is de aflevering van dit recept nog ergens te vinden? :-)

      Gr. Gertjan

      Verwijderen
  2. zijn de ingrediënten voor 1 persoon of 2 ??

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 20 minuten laten koken (zie ik net op tv!) Staat niet in het recept namelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vogels in de wind is ook lekker

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit is voor 4 personen gezien de hoeveelheid rijst!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Bedankt voor het recept! We maken het nu al weer jaren, en blijven er enthousiast over.

    BeantwoordenVerwijderen