300 gram Rijst
2 Knoflook
2 theelepels Kerrie poeder
400 gram gepelde garnalen (gamba’s)
6 dl kippenbouillon
2 mango
1 rode peper
sap van 2 limoenen
3 el suiker
10 takken koriander
Rijst bakken in olie, knoflook, kerriepoeder, en garnalen toevoegen.
Afblussen met kippenbouillon. Met deksel op de pan min.. laten garen.
Mango in stukken snijden en bakken, gehakte rode peper, limoensap (over van maandag) suiker toevoegen en met deksel laten sudderen.
koriander uit de vriezer erbij.
Serveren rijst op bord mango salsa erop.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Dit voor een ieder aan te raden die ook is verslaafd is aan koriander zoals ik echt goddelijk
BeantwoordenVerwijderenhey hey, is de aflevering van dit recept nog ergens te vinden? :-)
VerwijderenGr. Gertjan
zijn de ingrediënten voor 1 persoon of 2 ??
BeantwoordenVerwijderen20 minuten laten koken (zie ik net op tv!) Staat niet in het recept namelijk.
BeantwoordenVerwijderenVogels in de wind is ook lekker
BeantwoordenVerwijderenDit is voor 4 personen gezien de hoeveelheid rijst!
BeantwoordenVerwijderenBedankt voor het recept! We maken het nu al weer jaren, en blijven er enthousiast over.
BeantwoordenVerwijderen