Voor 2 personen
50 g veldsla
3 eetlepels (rijst)azijn
1 el rietsuiker
1 stengel citroengras
1 theelepel kerriepoeder
4 el soja saus
4 eetlepels sesamolie
10 sherry tomaten
4 bosuitjes, in ringetjes
200 g Hollandse garnalen
2 naan broden
2 eetlepels gebakken sesamzaad
Bereiding
Plaats de naan broden in de oven (… graden staat op de verpakking)
Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan boven een matig hoog vuur al roerende goudbruin. Laat het op een bord afkoelen.
Roer van de azijn, rietsuiker, fijngehakte citroengras, kerriepoeder en sojasaus een dressing. en de sesamolie een dressing.
Verhit de wok met een bodempje olijfolie.
Bak de bosuitjes en tomaten onder voortdurend roeren kort aan.
Blus af met de dressing en giet geheel over in een schaal. Meng de garnalen en de veldsla erdoor.
Serveer met het naan brood
50 g veldsla
3 eetlepels (rijst)azijn
1 el rietsuiker
1 stengel citroengras
1 theelepel kerriepoeder
4 el soja saus
4 eetlepels sesamolie
10 sherry tomaten
4 bosuitjes, in ringetjes
200 g Hollandse garnalen
2 naan broden
2 eetlepels gebakken sesamzaad
Bereiding
Plaats de naan broden in de oven (… graden staat op de verpakking)
Rooster het sesamzaad in een droge koekenpan boven een matig hoog vuur al roerende goudbruin. Laat het op een bord afkoelen.
Roer van de azijn, rietsuiker, fijngehakte citroengras, kerriepoeder en sojasaus een dressing. en de sesamolie een dressing.
Verhit de wok met een bodempje olijfolie.
Bak de bosuitjes en tomaten onder voortdurend roeren kort aan.
Blus af met de dressing en giet geheel over in een schaal. Meng de garnalen en de veldsla erdoor.
Serveer met het naan brood
Geen opmerkingen:
Een reactie posten