Voor 4 personen
Ingrediënten
500 g pasta
4 tenen knoflook
1 grote ui
3 eetl. olie om in te bakken
1 glas witte wijn (1 1/2 dl)
1 eetl. truffelolie
peper
zout
100 g coppa di Parma
100 g Parmezaanse kaas
5 takjes verse oregano
Bereiding
1 Kook de pasta en spoel hem af met koud water.
2 Hak de knoflook en de ui fijn. Verwarm de olie in een pan en fruit de knoflook en de ui. Blus af met witte wijn en voeg de gekookte pasta toe.
3 Voeg de truffelolie en peper en zout naar smaak toe.
4 Snijd de coppa di Parma in grove stukken. Meng de coppa di Parma en de Parmezaanse kaas door de pasta. Strooi er verse oreganoblaadjes over.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Heerlijk recept! Ik heb er nog verschillende paddenstoelen aan toegevoegd omdat ik het anders een beetje kaal vond. Zeker voor herhaling vatbaar in ieder geval ;-)
BeantwoordenVerwijderenis dit ook lekker om koud te eten? ik zoek namelijk een koud pasta gerecht
BeantwoordenVerwijderen