4 personen
Ingrediënten
½ l yoghurt
2 uien
½ dl olijfolie
4 tenen knoflook
400 g gekookte kikkererwten
½ dl azijn
6 gedroogde abrikozen
100 ml Campina vloeibare Sour Cream
1 el gehakte Koriander
Bereiding
Laat de yoghurt uitlekken in een schone theedoek (zo ontstaat er hangop).
Snijd de uien in ringen en hak de knoflook fijn.
Bak ze samen in de pan met een beetje olie en voeg de kikkererwten toe. Neem de pan van het vuur en blus af met de azijn.
Hak de gedroogde abrikozen in stukken en meng ze met de yoghurt en de vloeibare zure room. Meng er gehakte koriander door en maak op smaak met zout en peper.
Plaats het kikkererwtenmengsel in het midden van de borden en schep de abrikozenyoghurt op de kikkererwten.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten