Voor 4 personen
Ingrediënten
5 middelgrote roseval (of andere vastkokende) aardappelen
2 tenen knoflook
4 dl culinaire room
2 theel. zeezout
4 takjes verse tijm
2 eetl. balsamico-azijn
Bereiding
1 Snijd de aardappelen met schil in partjes. Doe ze in een pan.
2 Hak de knoflook fijn. Voeg de knoflook samen met de room, zeezout en verse tijm aan de aardappelen toe.
3 Breng de aardappelen aan de kook. Doe een deksel op de pan en zet de pan ongeveer 45 minuten in een op 170 ˚C voorverwarmde oven.
4 Schep de aardappeltjes uit de pan.
5 Verwarm in een pannetje de balsamico-azijn even. Giet de room van de aardappeltjes erbij. Voeg een paar gegrilde salieblaadjes toe
6 Serveer met rouleau van kalfsvlees en gegrilde aubergine
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Kunnen alle pannen in de oven???
BeantwoordenVerwijderenGr, Nihan
heel lekker en gezond
BeantwoordenVerwijderenRamon jij kookt ook wel een Pasta
Verwijderenhoe lang kookt u de pasta gaar Meneer Beuk
wil graag die roulau maken met aubergine maar kan hem niet meer terug vinden
BeantwoordenVerwijderenGoede middag Ramon.
BeantwoordenVerwijderenIk wou u graag iets vragen. Maar niet hier.
Waar kan ik dat doen?
Groeten van Kim
ik zou de aardappelen wel geschild en in plakjes snijden en dan in een ovenschaal dakpansgewijs over mekaar tot de schaal vol is en de knoflook persen en kook de room met de knoflook giet dit in de ovenschaal over de aardappelen en strooi er wat geraspte kaas over naar keuze
BeantwoordenVerwijderen