woensdag 18 maart 2009

Gebakken paddestoelen met gepocheerde eieren

500 g Gemengde verse paddestoelen (
Olijfolie
3 takken Rozemarijn
2 tenen Knoflook
100 g Parmezaanse kaas
4 Eieren
2 dl natuurazijn

Snijd de paddestoelen in plakken en leg ze uit over een groot bord.
Bestrooi ze met takken rozemarijn, gehakte knoflook en besprenkel ze met olijfolie.
Verhit de wok zonder olie en roerbak de paddestoelen in ongeveer 2 minuten.
Doe ze over op een schaal en laat ze afkoelen.
Breng een pannetje met water aan de kook en voeg de azijn toe. Draai het vuur laag zodat het water net niet meer kookt. Maak een ronddraaiende kolk in de pan en breek daarin een eitje. (hierdoor behoud het ei de juiste vorm) pocheer het ei in 4 minuten, doe het over in een kom met koud water en pocheer het volgende ei.
Leg de gepocheerde eieren op de paddestoelen en bestrooi ze het geheel met zout en groef peper uit de molen en parmezaanse kaas.

1 opmerking: