tag:blogger.com,1999:blog-4350687836530204721.post1399596873795013762..comments2024-01-20T10:07:45.853-08:00Comments on Ramon's recepten uit Born2Cook: Granny tarte tatinRamonhttp://www.blogger.com/profile/07629051116794962263noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-4350687836530204721.post-53576426017005347292014-05-16T23:04:57.447-07:002014-05-16T23:04:57.447-07:00Rode bessen sapRode bessen sapAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4350687836530204721.post-53656064746728601292013-12-26T04:33:46.300-08:002013-12-26T04:33:46.300-08:00sinasappelsapsinasappelsapAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4350687836530204721.post-18383774564586103542011-05-28T16:52:30.731-07:002011-05-28T16:52:30.731-07:00Ik wil dit dus heel graag gaan maken. Maar ik mag ...Ik wil dit dus heel graag gaan maken. Maar ik mag niets met alcohol erin ook al verdampt het mag ik het niet. Door wat kan ik dan die 5 dl rode wijn vervangen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4350687836530204721.post-6835963258113063982010-03-28T09:42:30.195-07:002010-03-28T09:42:30.195-07:00Ik dacht dat tarte tartin met een gewone taartbode...Ik dacht dat tarte tartin met een gewone taartbodem wordt gemaakt. Waarom gebruik je hier bladerdeeg??CJ Winkelhttps://www.blogger.com/profile/02710713437908610975noreply@blogger.com